0 items

De voordelen van de Kite zelf ervaren!

Zelf het optimale gemak, comfort en de werking van de Kite-luchtkap ervaren?

In vele bedrijven en organisaties wordt gewerkt in ruimtes waarin (vele) schadelijke stoffen vrijkomen tijdens de werkzaamheden. Ook in de buitenlucht kunt u worden blootgesteld aan schadelijke stoffen zoals (kwarts)stof, bouwstof en dieselrook. Persoonlijke beschermingsmiddelen zijn dus geen overbodige luxe en kunnen het verschil maken qua gezondheid op zowel de korte als de lange termijn.

Afhankelijk van de situatie zijn er verschillende mogelijkheden die kunnen bijdragen aan een veilige (werk)omgeving. Door de verschillende varianten van de Kite kunnen wij voor vrijwel iedere situatie een passende oplossing leveren, waardoor u en anderen veilig te werk kunnen gaan.

Bent u benieuwd naar de veiligheidsmogelijkheden voor uw bedrijf of organisatie? Wij komen graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek met de verschillende modellen. Zo kunt u alle mogelijkheden zelf ervaren en zullen wij u voorzien van een advies op maat.

Laat uw gegevens hieronder achter en wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.*

* In principe maken wij alleen demo-afspraken met bedrijven of organisaties. Bent u particulier en benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en wij bespreken dat graag telefonisch, via de mail of via videobellen met u.

Werking KITE-P3-stofmasker & luchtkap


  Cijfers gevaarlijke stoffen Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid - Arbin Safety

  Volgelaatsmasker met luchttoevoer – Kite Standaard

  575,00 (excl.BTW) | 695,75 (incl.BTW)

  Volgelaatsmasker met adembescherming – Kite Pro Vision

  731,00 (excl.BTW) | 884,51 (incl.BTW)

  Volgelaatsmasker met adembescherming – Kite Pro Multivision

  877,00 (excl.BTW) | 1.061,17 (incl.BTW)

  0