De voordelen van de Kite zelf ervaren!

Zelf het optimale gemak, comfort en de werking van de Kite-luchtkap ervaren?

In vele bedrijven en organisaties wordt gewerkt in ruimtes waarin (vele) schadelijke stoffen vrijkomen tijdens de werkzaamheden. Ook in de buitenlucht kunt u worden blootgesteld aan schadelijke stoffen zoals (kwarts)stof, bouwstof en dieselrook. Persoonlijke beschermingsmiddelen zijn dus geen overbodige luxe en kunnen het verschil maken qua gezondheid op zowel de korte als de lange termijn.

Afhankelijk van de situatie zijn er verschillende mogelijkheden die kunnen bijdragen aan een veilige (werk)omgeving. Door de verschillende varianten van de Kite kunnen wij voor vrijwel iedere situatie een passende oplossing leveren, waardoor u en anderen veilig te werk kunnen gaan.

Bent u benieuwd naar de veiligheidsmogelijkheden voor uw bedrijf of organisatie? Wij willen u graag in een persoonlijk gesprek informeren over de diverse modellen die wij in ons programma hebben. Hiermee kunnen wij u het beste advies op maat geven, en kunt u tevens afspraken maken over de wijze waarop u de produkten vrijblijvend kunt uitproberen.

Laat uw gegevens hieronder achter en wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.*

* In principe maken wij alleen demo-afspraken met bedrijven of organisaties. Bent u particulier en benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en wij bespreken dat graag telefonisch, via de mail of via videobellen met u.

Werking KITE-P3-stofmasker & luchtkap


    Cijfers gevaarlijke stoffen Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid - Arbin Safety

    Volgelaatsmasker met adembescherming -Kite Pro Vision

    Volgelaatsmasker met laskap -Kite Pro Multivision

    Volgelaatsmasker met luchttoevoer – Kite Airhood Standaard