De Pro-line

Na een periode van bijna een half jaar zijn alle formaliteiten in orde gemaakt voor de Kite Pro-line. Alle keuringsprocessen zijn met vlag en wimpel doorstaan, de eerste demo’s op locatie zijn geweest en de productie is gestart. De Pro-line is tot stand gekomen met behulp van verschillende afnemers van de eerdere Kites. Tijdens de ontwikkelingen is gekeken naar de huidige standaarden in de verschillende beroepen en activiteiten waarvoor de Kite geschikt is, op deze manier is de Pro-line een perfecte stap om weer up-to-date te worden wat betreft veiligheid.

Wat is er verbeterd bij de nieuwe modellen?

Bij het ontwikkelen van de nieuwe modellen is gekeken naar de huidige standaarden, maar ook rekening gehouden met comfort en gebruiksgemak. Omdat de Kites in talloze situaties worden gebruikt voor een langere tijd is het belangrijk dat de gebruiker geen last ervaart van de Kite. We zullen even kort per model vertellen wat er verbeterd is en waarvoor het model onder andere geschikt is.

De Kite Pro Vision

De Kite Pro Vision is het basismodel in de nieuwe Pro-line. De Kite Pro Vision is de verbeterde versie van de blauwe Kite Standaard. Allereerst is de Kite Pro Vision, net als alle andere modellen van de Pro-line, voorzien van een verbeterde motor unit. Bij deze motor unit zijn de accu en filter verder naar achteren geplaatst, hierdoor is de gewichtsverdeling van de Kite enorm verbeterd. Door het filter verder naar achteren te plaatsen zal het filter minder rondvliegend stof binnenzuigen, waardoor het filter nog langer zal meegaan! Naast de nieuwe motorunit is de Kite Pro Vision voorzien van een nieuw vizier, hierdoor profiteer je van meer zicht en draagcomfort door de ruimere opzet. Door het nieuwe vizier en motor unit is deze Kite perfect in balans, hierdoor is de belasting voor de nek nihil.

De Kite Pro Vision is het basismodel van de Pro-line en daardoor geschikt voor een divers aantal werkzaamheden. Denk aan reinigingswerkzaamheden, metaalbewerking, agrarische werkzaamheden, medische toepassingen, verschillende bouwwerkzaamheden en nog veel meer. Benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan een afspraak met ons via het demo-formulier.

De Kite Pro Vision is leverbaar voor €710,00 excl. BTW (€859,10 incl. BTW)

 

De Kite Pro Multivision

De Kite Pro Multivision is de verbeterde versie van de Kite Welding. Zoals bij de gehele Pro-line is de Kite Pro Multivision voorzien van de verbeterde motor unit. Naast de verbeterde motor unit is de Kite Welding voorzien van een nieuw lasvizier, wat voorzien is van allerlei moderne toepassingen. Zo wordt het lasvizier automatisch donker, beschikt het over verschillende lichtsterktes die te regelen zijn via de buitenzijde, een regelaar voor de vertraging en een zonnecel waardoor het lasvizier automatisch oplaadt!

De Kite Pro Multivision is geschikt voor allerlei las- en slijpwerkzaamheden in verschillende branches. Denk bijvoorbeeld aan productielassen, machine-industrie, transportmiddelen-industrie of constructiewerk. Benieuwd naar de Kite Pro Multivsion? Plan dan een afspraak met ons in via het demo-formulier.

De Kite Pro Multivision is leverbaar voor €851,00 excl. BTW (€1.029,71 incl. BTW)

 

De Kite Pro Heavy Duty

De Kite Pro Heavy Duty is een nieuw model, wat het meeste lijkt op de Kite EPR. De Kite EPR was gemaakt voor de eikenprocessierups bestrijders, waarbij de Kite Standaard voorzien werd van een waterdicht PU gecoat stretchdoek. De nieuwe Kite Pro Heavy Duty beschikt over hetzelfde waterdichte PU gecoat stretchdoek. Bij de Kite Pro Heavy is het vizier verwerkt in het doek, waardoor de aansluiting perfect is. Aan de binnenzijde is een kraag verwerkt die de gebruiker kan aantrekken, zo kunnen er geen irriterende of gevaarlijke stoffen in de hals van de gebruiker komen. En uiteraard is de Kite Pro Heavy Duty ook voorzien van de nieuwe motor unit, waardoor onder andere het gebruiksgemak en comfort sterk is verbeterd.

 

De Kite Pro Heavy Duty is voor verschillende werkzaamheden toepasbaar. Denk bijvoorbeeld aan processierupsbestrijding, productie met irriterende stoffen en materialen, werkzaamheden waarbij heel veel stof vrij komt of industriële reiniging van onder andere machines en sterk vervuilde plaatsen. Benieuwd naar de mogelijkheden van de Kite Pro Heavy Duty? Plan een afspraak met ons via het demo-formulier.

De Kite Pro Heavy Duty is leverbaar voor €785,00 excl. BTW (€949,85 incl. BTW)

 

De Kite Pro-line is nu leverbaar

De productie van de nieuwe Pro-line is in volle gang om de eerste orders te kunnen leveren voor de zomervakantie begint. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf of organisatie? Plan een afspraak met ons in via het demo-formulier en een van onze medewerkers komt graag bij jou langs om een goed advies uit te brengen.

Ben je al verkocht en wil je een bestelling plaatsen? Dat kan via de webshop. De levertijd is afhankelijk van de huidige productie, hiervoor kan je het beste contact met ons opnemen via de algemene contactgegevens of via onderstaand formulier.

Neem contact met ons op via onderstaand formulier