Ruilen & Retourneren

Goederen retour sturen
Goederen die niet of onvoldoende zijn gefrankeerd worden niet aangenomen. Ook pakketten die verstuurd worden met verzendkosten voor de ontvanger worden geweigerd. Deze pakketten worden vervolgens bij de transporteur opgeslagen.

Binnen 14 dagen na aankoop

Gedurende de wettelijke termijn van 14 dagen na aankoop kunt u het product ruilen of retourneren. Na deze termijn kunt u het product niet meer ruilen of retourneren, dan is de koopovereenkomst een feit. In dat geval kunt u nog wel aanspraak maken op de garantiebepalingen.

Contacteer ons vooraf
Als u niet tevreden bent over het product, dan vragen wij u eerst contact met ons op te nemen en ons aan te geven dat u het product wilt ruilen of retourneren. Gebruik hiervoor bij voorkeur het emailadres info@arbinsafety.nl Eventuele kosten voor verzending of transport zijn voor eigen rekening tenzij er sprake is van een defect. Wij halen in principe geen producten bij u thuis op. Bij ruilen of retourneren verwachten wij het product onbeschadigd, ongebruikt en in de originele verpakking terug. Indien dit niet het geval is zullen de herstelkosten aan u worden doorberekend.